Pretraga
Magazin 2022

CafeBar&Restoran #59

U BROJU ZA OKTOBAR/NOVEMBAR 2022. DONOSIMO

LUXORY GASTRO BAR
Autentično beogradsko gostoprimstvo

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

TISA
Upotpunjena restoranska trilogija koncepta New Balkan Cuisine

KULINARSKI REBRENDING
Novi život Stare picerije

ŠEF BRANKO KISIĆ
Razotkrivanje misterije organizma srpske kuhinje

THE BEAR
Fine dining šef u vrtlogu čikaške sendvičare

RUČNO RAĐENE PITE
Deset minuta do delikatesa

ŠEF ĐORĐE KLIPIĆ
Vraćanje u život pomalo zaboravljenih jela

CAFE VERGNANO
140 godina autentičnog espresa

MAURO PASINI
Pica više nije brašno, kvasac i voda

KOORDINATA STREET
Granny kitchen, hrana koja budi emocije

TEČAN, TAMAN I SLAN
7 jedinstvenih recepata sa soja sosom

TRI DORUČKA
Jaja + Tabasco

ŠEF ERIKO REKANATI
Čovek koji je ukrotio žar

ŠEF DEJVID ČENG
Suvidirani henger na šarenoj salati

DANIJEL ZLATKOVIĆ
Uloga brašna u izradi testa za picu

PASTRY CHEF KRSTO RADOVIĆ
“Lagano se vraćam korenima poslastičarstva”

RESTORAN GOST
Gruzijska kuhinja u centru Beograda

WINE WISION
Najbolje ocenjena vina otvorenog Balkana

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Radost susreta sa Pirotom i Starom planinom

FABRIKA BURGER & PIZZA BAR
Mašinerija dobrog ukusa

JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata

POGLED U BUDUĆNOST
Johnie Walker je odšetao na Mars!

NAUČNO DOKAZANO
Formula za savršeni G&T

LUFTBREMZER GIN
Drag prijatelj barmena

BEZ RUSA
Top 10 votka bestselera

NOVI UKUSI PIVA
NEIPA ne igra na gorčinu

COCKTAIL PEDIA
Obavezno štivo za svakog barmena

EL LAGUITO
Kolevka Cohiba cigare

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!