Pretraga
Magazin 2022

CafeBar&Restoran #60

U BROJU ZA DECEMBAR 2022. / FEBRUAR 2023. DONOSIMO

MICHELIN 2023
Srbija (ne)zasluženo ostala bez zvezdice

MARKO GOJKOVIĆ
“Pepsi je kruna našeg rada”

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

ANKETA
Šta možemo očekivati od noći za pamćenje

BRANKO VUČKOVIĆ
“Budućnost je u jačanju premiumizacije i građenju koktel kulture”

OLIVERA ŠKORIĆ
“Sve bajke počinju u srcu Beograda”

HORECA TRŽIŠTE
Nova realnost

DILEMA
Kuver, bakšiš ili service charge?

ŠEF DANIEL HAM
Proširivanje veganskog koncepta

BORIS STOJKOV
“Supreme Espresso je prestiž u svakom gutljaju”

WORLD BEST RESTAURANT
Geranium na krovu sveta

ŠEF NIKOLA ROSIĆ
“Balkan je sledeća gastro stanica za istraživanje”

OD GLAVE DO REPA
Srž je u kostima

ŠEF PINO CUTTAIA
Njoke ponosnog Sicilijanca

ŠEF DANIEL MIKŠIĆ
“Sujeta vodi u stagnaciju, a zatim sledi pad”

VINA
10 trendova za 2023.

50&50
Od eksperimenta do supertoskanca

DANIJEL ZLATKOVIĆ
Najčešće greške prilikom mešenja testa za picu

CB&R ANKETA
Nova godina, novi izazov

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Duh Miše Gvozdenog i ovčetina na vilinskom točku

DRAFT BEER & WINE BAR
Prvi self-serve tap bar u Beogradu

JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata

JANIS APOSTOLOPOULOS
“Konzumenti kafe postaju sve informisaniji i izbirljiviji”

LAGAVULIN 11YO
Viski ciljano kreiran za goveđi odrezak

GIJOM DRUAN
“Kalvados je nepravedno zapostavljen u koktel industriji”

DRINKS INTERNATIONAL
Top 50 najprodavanijih koktela u 100 svetskih barova

ANTONIO BACHOUR
Slatki pohod jedog od najvećih

GELECTA
Inovacija u indrustriji želatina

RAMON MORATO
Zanatski džem

CARLES MAMPEL
Choco buche

VANILA
Kraljevska mahuna

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!