Pretraga
Magazin 2023

CafeBar&Restoran #62

U NOVOM BROJU ZA JUN/JUL 2023. DONOSIMO

8 DRAGOLJUB RADOJIČIĆ
“Formula za uspeh je u domaćinskom pristupu”

12 JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

20 STARA KAPETANIJA
Novi život zemunske lepotice

22 ŠEF STEFAN ŽIVKOVIĆ
Mladi talent za 2023. godinu

26 ŠEF ANA ROŠ
“Ishrana na bazi povrća je još uvek utopija”

28 KONOBA AKUSTIK
Autentičan i prepoznatljiv ugođaj

30 LAZAR RADULOVIĆ
“Razumeti želje klijenata je osnova našeg uspeha”

32 ŠALOVIĆA PEČENJE
Spoj ukus, tradicije i elegancije

36 OSTRIGE
Biser među školjkama

40 ŠEF NEDELJKO JERKOVIĆ
“Mora i ta Michelinova zvezdica da se dogodi”

46 JUST A MAESTRO
Novi meni inspirisan Italijom

52 PAELLA
Oda zapečenom pirinču

54 THE AMBASSADOR HOUSE
Fine dining u srcu Šumadije

56 DANIJEL ZLATKOVIĆ
“Pinsa alla Romana će biti sve popularnija”

62 UPARIVANJE
Nesrećni brak jagode i mehurića

66 ŠEF MARCO PIERRE WHITE
“Michelin prodaje gume, a ja prodajem hranu”

72 ŠEF DAVID SKOKO
“Nije svaki trend u gastronomiji dobar”

74 SOMMELIER STEFAN ĐOKIĆ
“Oranž vina otvaraju novu dimenziju ukusa”

78 NAUKA POTVRDILA
Uz decibele gosti brže jedu i piju

80 HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Prijatelj kao lek i uzdanica našeg doba

 

CAFE BAR & MIXOLOGY

86 BG BBQ
Hot & Ready
Screaming Chicken

88 Chaplin Pizza
Two Guys Smash Burger
Chill Burgeri

89 Ladovina Pub
Gold Street
Don Carlos

90 TOP 10
Sirupi za bogatiji volumen koktela

92 SLANE
Irish whiskey kraljevstvo

94 RIDDLE BAR
Na granici između miksologije i gastronomije

 

DESSERT & GELATO

100 ANTONIO BACHOUR
Cheesecake sa kompresovanim ananasom

106 NOBUHIRU KOTO
Tarte au citron

108 JORDI PUIGVERT
5 must have sastojaka za veganske praline

109 NICOLAS HOUCHET
Douceur du verger sa kajsijama i ruzmarinom

110 IDEJA
Bosiljak u desertima

 

 

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!