Pretraga
Magazin 2023

CafeBar&Restoran #63

U NOVOM BROJU ZA JUL/AVGUST DONOSIMO

CHEF UROŠ IVOŠEVIĆ
Gig u slavu tartufa

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

LETO NA RECI
Splav na Dorćolu i Oaza u Grockoj

CHEF MIŠA ALJEHIN
Letnji meni restorana Salon 1905

CHEF VIRGILIO MARTINEZ
Tragač za identitetom hrane

LAZAR ŽIVKOVIĆ I IVAN JEFTIĆ
Aktuelni trenutak segmenta premium alkoholnih pića i kafe u Coca-Cola HBC Srbija

CHEF DRAGAN KARAĐINOVIĆ
Novi meni restorana Tilia

CHEF FERAN ADRIA
“Previše chefova izmišlja toplu vodu”

FONIO BRUNCH
Doručkujte kad vi hoćete

SOMMELIER DANIJELA TEŠIĆ
Novi početak u restoranu Stay by Yannick Alleno

DECANTER 2023
Sve medalje srpskih vina

MAXIMILIAN RIEDEL
“Ručno duvane čaše odlaze u istoriju”

CHEF NEDELJKO JERKOVIĆ
Letnji meni restorana Enso

CHEF KRISTIJAN MARENIĆ
Dry aged riba

CHEF NIKOLA ROSIĆ
Letnji meni restorana Thyme

MAMMA ROSSA
Italija, al’ na pirotski način

CHEF DAVID CHANG
Roštilj je katastrofa za burgere

CHEF PERRY BATEMAN
Čarobni svet havajske kuhinje

CHEF ERICO RECANATI
Gospodar žara

CHEF PIM TECHAMUANVIVIT
Tajlandski gazpacho

JUŽNOKOREJSKA SENZACIJA
Da li je hanwoo novi wagyu?

ŠEBEŠFOK
Sveža riba iz evropskog Amazona

CHEF MATE JANKOVIĆ
Kako da ne propadnete prve godine poslovanja

SOMMELIER MARIJA RADOVIĆ
“Za dobru vinsku kartu, somelijeru treba dati slobodu pri odabiru etiketa”

BAROLO
Dar plemenite magle

2050.
Šta ćemo jesti u budućnosti?

TOMISLAV ČUMIĆ
Odlazak doajena srpskog ugostiteljstva

JUST OPEN
Novi barovi i street food objekti otvaraju svoja vrata

BURGERIZZA
U slavu mesa i testa

BARISTA IVAN MILOŠEVIĆ
“Capuccino se najviše traži”

TASTING
Fernet Amaro 78

ENTERIJER
BH Bros burgers

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!