Pretraga
Magazin 2023

CafeBar&Restoran #65

U NOVOM BROJU ZA NOVEMBAR/DECEMBAR VAM DONOSIMO

WINE VISION
Vina regiona u fokusu čitave planete

STIŽE NAM RIVOLTA
Knjaz Miloš predstavlja novu zvezdu u svetu kafe

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

EVENTLIN
Klik koji je povezao goste i restorane

ATLANTIC GRUPA
Snažna potpora HoReCa sektoru

CHEF NENAD ŽIVKOVIĆ
Večera sa uparivanjem kalifornijskih vina

IGOR MIŠIĆ
Tork razmišlja unapred

BARREL HOUSE
Destilerija i restoran u jednom

SEKOPAK
Eko partner za održivu budućnost

CHEF ANA ROŠ
Meni za 3 Michelinove zvezdice

BOJAN STOJIĆ I DRAGUTIN ILIĆ
Sinergija za čistu i eco friendly Srbiju

CHEF ANDONI ADURIZ
Ikona koja provocira

SUSHI CHEF MLADEN CUPARA
Omakase, prepustite sve kuvaru

CHEF DRAGAN KARAĐINOVIĆ
Jesenji ukusi restorana Tilia

CHEF ĐORĐE KLIPIĆ
Mediteran je uplovio u hotel Moskvu

LE KLOK
Francuska boemija u Petrovaradinu

CHEF MILE PUPOVAC
Slučajni kuvar sa srećnim krajem

RAMICOM UNIFORME
Izgled vaših zaposlenih podiže kvalitet usluge

CHEF KRISTIJAN MARENIĆ
Veština mariniranja

PIZZAIUOLI SCHOOL
Akademija stvara šampione

SVETSKE RASE GOVEDA
Čipkaste niti savršene masnoće

CELEBRITY VINARI
Vinski bulevar zvezda

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
„PIK Oplenac“, vinarija poput dvorca u Versaju

JAVA COFFEE
Tajne procesa prženja kafe

JUST OPEN
Nekrasova bar
Cascada Lounge bar
Bakar bar
Ego pub
Smoothie beer bar
Zoi cafe
Coffee Park Taš
Drip coffe shop
Caffe bar Kossa
Koloseum crepes
Đepeto
Maboo street food
Pizza Station
Wang Jiao

5. ROĐENDAN
Kafeterija Šećer

BAR CONVENT BERLIN
Božić za barmene

JAMESON
Irski legat sinovima i celom svetu

PONOS VENECUELE
Pampero rum

CHEF ANDREA MANTOVANELLI
Krem od mandarine i burate

TONKA
Zabranjeni začin koji smo zavoleli

CHEF ANTONIO BACHOUR
Švarcvald sa namelaka kiršom

CHEF ATILLA MEINHART
Vegan čoko užina

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!