Pretraga
Magazin 2024

CafeBar&Restoran #67

U NOVOM BROJU ZA MART/APRIL VAM DONOSIMO

MONZA CONCEPT BAR
Multi gastronomski kompleks u Kikindi

BRANKO VUČKOVIĆ
„Sektor alkoholnih pića i kafe u Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora ostvario je dvocifreni rast prihoda“

NOVI RESTORANI
Adesso
Zvezdarica
GT River
Casa&Casa Lounge Bar Restoran
All’Antico Italia
Livello Ristorante
Restoran kod Magdalene
Settimana
Faro
Taurus
Bunny Restaurant & Bar
Merak

METRO HORECA CENTAR
Saradnja sa Junior Chefs Clubom Srbije medalja vredna

CB&R VODIČ
Biramo najbolje restorane tradicionalne kuhinje Srbije

BASCHHOUSE 1887
Subotički objekat koji funkcioniše na tri nivoa

TORK WORKFLOW
Nova higijenska savetodavna služba za ugostitelje

ANKETA
Zakonsko regulisanje bakšiša

HVALA.TIPS
Nova usluga u ugostiteljskom sektoru

CHEF DUŠAN TODIĆ
Nova adresa je restoran Lilo u San Dijegu

DIZAJN ENTERIJERA
Kako će izgledai Jamie’s Italian u Beogradu

PIZZERIA CAFETERIA ITALIANA
Mesto susreta mirisa kafe i ukusa Napoletane

CHEF NENAD ATANASKOVIĆ
Večera koja je spojila Aziju i Srbiju

CHEF ALAIN DUCASSE
Sen Žak remek delo

KOD FAZANA 1822
Astal pun đakonija

CHEF VICKY LAU
Zamrznite tofu

KLASIK
Šta je ostalo od izvorne Cezar salate?

CHEF ANNE-SOPHIE PIC
Poširana kruška

CHEF ALEKSANDAR BRANKOVIĆ
“Kako smo osvojili dve bronze na Olimpijadi u Štutgartu”

TEMA BROJA
Položaj žena u ugostiteljskoj industriji

CHEF DABIZ MUNOZ
“Koncepti postaju besmisleni”

JELISAVETA STANOJEVIĆ
“Sommelier mora ostati umeren i staviti gosta na prvo mesto”

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Bojčinska koleba gospodara šume

DANILO DAČA BOŽOVIĆ
MVP barske scene Majamija

JUST OPEN
Pizzeria Inferno
Đuka Pub
Racklete
Kod Katice
Sloj Bistro & Bakery
June
Pizza Project
Lole Wine Shop & Bbar
Cocktail & Sushi Bar Umami
Sonder Coffee
B4 Bar
Brasov Coffee & Snack Bar

NEW YORK SOUR
Lebdeći sloj crvenog vina

LOPAR CIGARE
Uživanje do poslednjeg dima

BLUE JACK DANIEL’S
Revolucija u plavoj boji

SHOT
Dinamičnija verzija koktela

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!