Pretraga
Magazin 2020

CafeBar&Restoran #50

U BROJU ZA DECEMBAR 2020 / FEBRUAR 2021 DONOSIMO

SVETOSLAV ATANASOV
Coca-Cola HBC: Podrška HoReCa sektoru kada je najteže

RESTORAN SA NASLOVNE
Buena Vida – originalni meksički street food

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

THE WORLD BEST CHEF
Cafe Bar & Restoran vam donosi listu najboljih šefova na svetu u 2020-oj godini

JELOVNICI, VINSKE KARTE, HLADNI BIFE…
Pojedini običaji i oblici služenja hrane će postati prošlost

100 MANEIRAS BISTRO
Meni lisabonskog prestižnog restorana je priča koja započinje sa “Welcome to Bosnia”

ŠEF AURELIJEN DUFOR
Šarkutri, meze na francuski način

BRANISLAV LIČINA
Magija stvaranja uspešnog brenda

ŠEF MILOŠ LAZIĆ
Tuna tartar kakav služe u restoranu Velvet

ŠEF DRAGAN LUKIĆ
Tofu “wrap” od jaja s jagodama

ŠEF ALEHANDRO SARAVIJA
Teleća vekna s bukovačom i pinjolima

ŠEF MARIO FILIPOVIĆ
Ramstek u kori od parmezana

ENTONI SIMONS
TABASCO® – ukus koji traje 152 godine

ŠEF MILOŠ JOVANOVIĆ
“Dobar šef mora svom timu ponekad da bude i otac”

POSLASTIČAR ŠEF NATAŠA MARKOVIĆ
“Desert je poslednji ukus koji gostu ostaje na nepcima”

NOMA
Od restorana broj 1 do vinskog bara s burgerima za poneti

ŠAMPANJAC
Mitovi i istine o zvezdanom nektaru

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
U Franšu kao kod kuma na slavi, a služi vas njegovih sedam sinova

BAR SA NASLOVNE
Coffee & Food bar Magacin

JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata

TOP 50 INOVACIJA
Najinventivnija alkoholna pića koja su proizvedena u 2020. godini

ANGOSTURA BITTERS
Lekovito bilje u apotekarskim bočicama

LUKA JAKŠIĆ
Kako obrada ploda utiče na ukus kafe

VLADIMIR SIMIĆ
Welcome to Mixology – part 2

JOHNIE WALKER
Prepoznatljiv ukus u kombinaciji sa limunom, zovom, đumbirom…

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!