Pretraga
Magazin 2024

CafeBar&Restoran #72

U NOVOM BROJU ZA DECEMBAR/FEBRUAR DONOSIMO VAM

 

Cafe Bar & Restoran broj 072 Carlsberg

PAVEL ERANKEVICH
“Lav Premium je rastuća zvezda našeg portfolija”

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

Cafe Bar & Restoran broj 072 Nadir Kađi Metro

NADIR KAĐI
“Srpski ugostitelji su strastveni i posvećeni”

Cafe Bar & Restoran broj 072 Sofija Per Se

PASTRY CHEF SOFIJA VUJASINOVIĆ
Novosađanka pod Michelinovim zvezdanim nebom

CHEF NIKOLA ŠORAK
Istorijski uspeh na San Pellegrino takmičenju

MARGER
Školski restoran ponovo radi

TASTE ATLAS
Srbija je petnaesta kuhinja sveta

ZDRAVKO VUKOVIĆ
Fisti je najbolji prijatelj HoReCa uređaja

NIKOLA VUČKOVIĆ
Novi chef kuhinje restorana Jamie’s Italian

PETAR MIROVIĆ
“Dositey Vodka je mnogo više od premium pića”

CHEF’S PENCIL
Koliko koštaju set meniji Michelinovih restorana

Cafe Bar & Restoran broj 072 Atelje vina Šapat

CHEF NIKOLA STOJAKOVIĆ
Zimska fantazija Ateljea vina Šapat vredna Michelinove zvezdice

Cafe Bar & Restoran broj 072 Anamarija Babičković

ANAMARIA BABIČKOVIĆ
Otvoren Thyme X Anamaria u Subotici

LAZAR CVJETKOVIĆ
“Office direct prepoznaje potrebe klijenata”

IGOR MIŠIĆ
“Unapređenje poslovnih performansi kroz održivo upravljanje higijenom, nalazi se u središtu brenda Tork“

CHEF STEVAN PEJDANOVSKI
Jelovnik inspirisan Kopaonikom sa italijanskim štihom

PAK CHOI
Azijska jela sa listovima kineskog kupusa

TRADICIONALA
Glasanje za najbolje restorane počinje 29. decembra

TRAVELER’S CHOISE
Koji su najbolje ocenjeni restorani?

CHEF NEDELJKO JERKOVIĆ
Rika jelena na novom meniju

ATELJE VINA ŠAPAT
Kuća vrhunskog vina i gastronomije

VINSKA KUĆA RAJIĆ
Bavanište na vinskoj mapi Evrope

ANASTASIJA ĐUKIĆ
“Riba je srce jelovnika restorana Bata Pežo”

SPLAV CORSO
Nova gastronomska plovidba

TRADICIONALNA ANKETA
HoReCa 2025, novi ciljevi

Cafe Bar & Restoran broj 072 Staša Dubai

21GRAMS
Na nedelji restorana u Dubaiju

FENOMEN
Zašto je koncept Bistroa toliko popularan u Srbiji

FRANCO PEPE
“U testu je ključ”

RATKO IVEKOVIĆ
Bolji, brži i efikasniji jelovnik

XAVIER THURET
Svetski guru za sireve

RAPORT
Wine Vision 2024

TAKMIČENJE SOMMELIERA
Estonac Mik Pare pobedio u Beogradu

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Jedan dan života

Cafe Bar & Restoran broj 072 Barska naslovna

ZIMSKA ČAROLIJA
Monin Spiced Red Berries syrup

TABASCO® U KOKTELIMA
Magične kapi ljutine

JUST OPEN
Predstavljamo vam novootvorene barove, kafeterije i street food objekte

THREE SIXTY EASY
Light verzija votke

SUPERTRAMP
Bar kakav je nedostajao Beogradu

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!