Pretraga
Magazin 2021

CafeBar&Restoran #51

U BROJU ZA MART / APRIL 2021 DONOSIMO

MAGELLAN
Uživajte u talasima novih ukusa

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

ZAŠTO MIŠLEN NIJE DOŠAO U SRBIJU
Šef Miloš Jovanović i predstavnici šest elitnih restorana daju svoj sud

ĐENARO NASTI
Svetski pica majstor otvara avangardnu piceriju u Parizu

ŠEF U KUĆI
Komplet za jelo sa potpisom vašeg šefa

ŠEFICA ANA ROŠ
Dobrodošli u Hižu Franko

ADOBO
Jedna reč sa tri značenja

DRAGAN MILOŠEVIĆ
Za uspešan razvoj brenda “izađi iz kutije”

ŠEF JANIK ALENO
Rižoto u slavu karbonare

ŠEF STEFAN EKENGREN
Hasselback krompir

ŠEF MILOŠ RISTIĆ
Vinom okupana jagnjetina

ŠEFICA EN BAREL
Škampe i lignje au gratin

ŠEF ALEKSANDAR ILIĆ
Smuđ sa celerom i tartufima

OSSO BUCCO
Novi život italijanskog klasika

UPARIVANJE
Sir i vino u zanosnom plesu

NATAŠA MARKOVIĆ & ZDRAVKO ŠTRBAC
Kuhinja kao slatka kreativna radionica

ŠEFICA BOBI LOJD
Banana puding kao deo pop kulture

FRENCH CHEF BIBLIJA
Najpoznatiji kuvarski udžbenik

ŠEF ZORAN JANKOVIĆ
Jedna noć u Bangkoku, a u Beogradu

SEČIVA DOSTOJNA SAMURAJA
Tajlandska kuhinja je sve popularnija u Srbiji

SOMELIJER IVAN ĐONLIĆ
Friška vina sa Fruške Gore

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Zlakusa – zlatni spoj tradicije i umetnosti

BAR S NASLOVNE
Caffe Pizzeria Boss

KOKOSOVA VODA
Za dodir tropskih krajeva

MODA U DIZAJNU
Crtane dvodimenzionalne kafeterije

ŠOLJICA ESPRESA
Intervju sa Andreom Ilijem i Đuzepeom Lavacom

AEROPRESS METODA
Luka Jakšić u 12 koraka otkriva tajnu pripremanja aeropressom

PROTRESITE
Pretvorite klasike u highballs koktele

BARTENDER MATEJA BLAGOJEVIĆ
Magična koktel čarolija

THE CLUMSIES
Atinska laboratorija na trećem mestu svetskih barova

BARSKA HRANA
Skotch nije samo viski

BARTENDER NIKOLA NIKOLETIĆ
Što ne može jedan rum, mogu tri

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!