Pretraga
Magazin 2021

CafeBar&Restoran #53

U BROJU ZA JUL / SEPTEMBAR 2021 DONOSIMO

RESTORAN KOLO
Tradicija i kvalitet na jednom mestu

JUST OPEN
Novi restorani i barovi otvaraju svoja vrata

ŠEF NIKOLA STOJAKOVIĆ
Budućnost fine dininga u Srbiji

CB&R ANKETA
Šta gosti očekuju od restorana u post kovid periodu

RELJA KRUNIĆ
Kako rešiti problem manjka radne snage

ŠEF ŽIVKO RADOJČIĆ
Srpska Loza raste u srcu Njujorka

ODRŽIVO POSLOVANJE
Delikatni specijalitet od ostataka hrane

BURGER REVOLUCIJA
Elita francuske gastronomske scene se okreće manje platežnim gostima

ŠEF NEMANJA TOPISIROVIĆ
Njoke al forno

ŠEF NEMANJA PAVLICA
Tatar od brancina u dresingu od malina

ZELENI DIJAMANT
Avokado za predjelo, ručak i desert

ŠEF ALEKSANDAR ŠOVLJANSKI
Pate od guščje džigerice sa karpačom od jagoda

ŠEF NIKOLA VUČKOVIĆ
Jagnjetina sa urmama

PASTRY ŠEF BOJANA BUKVIĆ
Žena koja je zasladila Beograd

EKSTRA I DEVIČANSKO
Italijanski šefovi daju novi smisao maslinovom ulju

MARIJA RADOVIĆ
Dušu vina oslikava teroar

ČUDO FERMENTACIJE
Pivo se vraća na velika vrata

PASTRY CHEF ĐORĐIJA PROIA
Idealni kolač za svaku notu kafe

DEEP HOUSE GROUP
Enterijer novosadskog restorana Piccante

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Tri boje leta, dve priče, jedan Borče i jedna Neda

U TRENDU
Pizzeria & Cocktail bar Pietra

UŽIVO ILI ONLINE
Kakva je budućnost takmičenja barmena i barista?

BARSKA OPREMA
Barske alatke po preporuci profesionalaca

TESTIRALI SMO
Biljna mleka još uvek ne mogu zameniti kravlje

NOVI ŽANR
Aperitiki kokteli

MODERNI KLASIK
Siesta – Vuk u jagnjećoj koži

LAZAR RUŽIČIĆ
Italijanski stil konzumacije amara i bitera

RAKIJA ZA KOKTELE
Najbolje radi u dobrom društvu

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!