Pretraga
Magazin 2021

CafeBar&Restoran #54

U BROJU ZA OKTOBAR/ NOVEMBAR 2021 DONOSIMO

MIO RISTORANTE E CAFFE
Nova adresa za trenutnu sreću

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

BITEBELL PLATFORMA
Efikasno unapređivanje prodaje i ušteda vremena

CB&R ANKETA
Navike gostiju prilikom odlaska na večeru

GORAN JAVORAC
Trendovi na tržištu kafe nakon pojave pandemije

WORLD’S 50 BEST RESTAURANTS
Noma trijumfovala po peti put

STAŠA TONČEV
21grams – urbani balkan bistro u Dubaiju

DARKO RAJKOVIĆ
Start up projekat kao spona između poslodavca i struke

DANIJEL HAM
Vege brodolom novog menija

TEMA BROJA
Jelo sa potpisom odlazi u istoriju?

NUSRET GOKČE
Salt Bae i zlatna groznica tresu London

EFIKASNO UPRAVLJANJE
Alergeni u hrani – izazov za konzumente i ugostitelje

NOVO NA TRŽIŠTU
Naribajte čvrsti aćeto balzamiko

VINO JE GORIVO
Konobar je adut svakog restorana

ŠEF LORENCO KOGO
Ravioli iz bašte sa tekilom i bademovim mlekom

ŠEF MARKO JEVTIĆ
Raža u zagrljaju sa šafranom

ŠEF VLADIMIR KUČERA
Tatar biftek sa crnim tartufima i espumom od pačije džigerice

ŠEF NIKOLA STOJAKOVIĆ
Svinjski file na palenti

ŠEF MILICA ALEKSIĆ
Kolač od maslina sa sorbeom od limuna i ruzmarina

GLAVNI SASTOJAK
Nar je voćni gral mladosti

ŠEF MARKO GAJSKI
“U kuhinji se sluša samo jedan”

ŠEF ALEKSANDAR BUĆAN
Molekularna gastronomija je još uvek obavijena velom tajni

PLUTA ILI NAVOJ?
Da vino diše punim plućima

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Kafana “Kod Brke”, hram ugostiteljstva na Srebrnom jezeru

GASTRO PUB FONTANA
Najstariji deo Novog Beograda je dobio novo mesto za uživanje

KONO.BAR
Postoji rešenje za veću vidljivost vašeg ugostiteljskog objekta

VERMUT
Za preporod i novi život vermut može da zahvali revoluciji kraft koktela

GAZIRANA VODA
Kako gazirana voda uspeva da iznese ceo koktel

LONDONSKI BAROVI
Izbor barova sa savršenom simbiozom ambijenta i koktel karte

PROCES
Fine dining u dva parčeta hleba

JACK DANIEL’S
Sve što vas je zanimalo o najprodavanijem američkom viskiju

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!