Pretraga
Magazin 2020

U BROJU ZA OKTOBAR/NOVEMBAR DONOSIMO

RESTORAN SA NASLOVNE
Moon.Ze Kon.Za

JUST OPEN
Novi restorani i barovi otvaraju svoja vrata

CONFIT TEHNIKA
Kuvanje u masnoći je ponovo IN

DISFRUTAR
Kako radi restoran koji je deveti na listi najboljih na svetu

MIŠLENOVE ZVEZDICE
Zašto Srbija nema nijedan restoran u društvu svetske elite

RIŽOTO KAKAV NISTE PROBALI
Italijanski šefovi predstavljaju svoje inovacije

ŠEF HRISTOFOR PESKIJAS
Priprema grčku verziju italijanskog klasika

ŠEFICA VERUŠKA ANKONITANO
Pinsa, pica pre pice

KUVANJE S PIVOM
Avantura u kojoj sve zavisi od vaše maštovitosti

ŠEF MASIMO BJANKI
Bez guanciale nema prave karbonare

ŠEF SAŠA KOVAČ
Boemska šešir vešalica

BUNDEVA
Kraljica jeseni je jedna od najisplativijih namirnica

ŠEF ROBERTO KARČANGU
Plemenita srnetina u brzoj marinadi

ŠEF ŽIVKO RADOJČIĆ
Balkansko-mediteranski miks u srcu Menhetna

ŠEF NIKOLAE TOMESKU
Rumunske krofne, pune sira i slasti

KLUB KNJIŽEVNIKA
Šef Branko Kisić: „Egzekucija kreativnosti je najvažnija“

BRUNCH LOUNGE
Novosadska harmonija industrije i pliša

ŠEF ĐUZEPE JANOTI
Domaće kuvanje, na jedan drugi način

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Sanjarenje u pirotskoj “Ladnoj vodi”

BAR SA NASLOVNE
Cohiba Atmosphere Lounge

JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata

SVET U ŠOLJICI KAFE
Julius Meinl & „The Originals“

RUM
Legat kapetana Henrija Morgana

MEZCAL SUN-RISA
Spasavanje Tequile Sunrise

ANGOSTURA BITTERS
Lekovito bilje u apotekarskim bočicama

IRSKA KAFA
Tretirajte je kao klasičan koktel

LUKA JAKŠIĆ
Ključne razlike u pripremi espressa i filter kafe

MARKO STANAR
Kreiranje koktela za svetske selebritije u londonskom Anabelsu

ANDREA GRUJIĆ
Njujorška tiki rapsodija

 

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!