Pretraga
Magazin 2020

U BROJU ZA MART / APRIL 2020 DONOSIMO

RESTORAN SA NASLOVNE
Pariski kabare u srcu Beograda

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

ZA KRALJEVSKU TRPEZU
Meso dobijeno suvim zrenjem

FINA UMETNOST SAMOPROMOCIJE
Brendirajte šefa kuhinje i od njega napravite zvezdu svog restorana

BUDUĆNOST JE VEĆ POČELA
Data Kitchen, berlinski zid hrane

DILEMA ZA NAREDNU DECENIJU
Hoćemo li svi postati vegetarijanci

PREZENTACIJA JELA
Uživamo svim čulima, ali prvo očima

KVADRATURA KRUGA
Izaberite idealan oblik tanjira

ŠEF LUDOVIK LEFEVR
Otkriva tajne savršene pohovane piletine za kojom je poludeo Los Anđeles

ŠEFICA DRAGANA RADOVANOVIĆ
Čačanski uštipci – jednostavno, ukusno, a domaće

ŠEFICA MILICA ALEKSIĆ
Salata od langusta sa grejpom, pravo iz mora

SUNČANA STRANA JAJETA
Četiri ideje za doručak, branč, ručak i večeru

BEZGLUTENSKA POSLASTICA
Zlatni spoj čokolade, indijskih oraha i karamele

ŠEF ZORAN BIŠEVAC
Priča o svojim počecima, radu u brojnim ekskluzivnim restoranima i borbi za definisanje novog pravca u srpskom kulinarstvu

BOJANA ĐOKIĆ
Neoindustrial ambijent beogradskog restorana Ritual

VLADIMIR VUKAŠINOVIĆ
Vinska karta je ogledalo svakog restorana

SPREČITE GUBITAK
Uloga toaleta u brendiranju restorana

JOVAN MRĐENOVIĆ
Gospodinu Slobodanu Dakiću Daki, s ljubavlju

KULTURA BAR
Akademija koktel kulture i umetnosti

JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata

DANTE’S, BEST BAR IN WORLD
U potrazi za savršenim negronijem

GIRO D’ITALIA
13 barmena osmislilo je 13 koktela

BOJAN STILIN
Umetnost u šoljici kafe je praznik za oči

SIDE SNACK
Uparivanje hrane i… margarite

JACK DANIEL’S RYE
Čist ražani viski iz Tenesija

MILOŠ STEFANOVIĆ
Savršeno obrađen led za wow efekat

NIKOLA NIKOLETIĆ
Njujorški bar iz komšiluka koji se odupire surovoj konkurenciji

PANINI DI MARE
Stavimo morske plodove u sendvič

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!