Pretraga
Magazin 2021

CafeBar&Restoran #52

U BROJU ZA MAJ / JUN 2021 DONOSIMO

RESTORAN RUBIN
40 godina negovanja tradicije i domaće kuhinje

JUST OPEN
Novi restorani i barovi otvaraju svoja vrata

FILIP & VLASTIMIR IZ HOME
Srpska gastronomija mora biti intrigantna

COVID FREE RESTORANI
(Ne)uspeh francuskih eksperimenata

ŠEF POSLASTIČAR NATAŠA MARKOVIĆ
Desertna karta po želji gosta

OSTERIA FRANCESCANA
Šef Masimo Botura je spojio dve ljubavi: kuvanje i slikarstvo

ŠEF ĐORĐE MARKOVIĆ
Kuhinja sa nula otpada je moguća

DR BRUNO GUSO
Čovek koji je izmislio su-vid

ŠEF MILOŠ GRAHOVAC
Biftek u sudaru ukusa

ITALIJANSKI NOVITET
Maccheroni alla Casanova

ŠEF ANDREAS KAMINADA
Guščija džigerica sa kozjim sirom

MIRISNA I HRANLJIVA
Vijetnamska Pho supa

ŠEF ALEKSANDAR BUĆAN
Smuđ s mrežicom od sipinog mastila

ŠAFRAN
Čarobni prah za posebne ukuse

ŠEF MILOŠ RANITOVIĆ
Ćuretina Fume

MED + UMAMI
BBQ rebra i vitaminska bomba

MYTHBUSTERS
Jeftino, a s Mišlenovom zvezdicom

ŠEF MILOŠ TADIĆ
Srbin na dvoru saudijskog kralja

ŠEF RENE REDŽEPI
Kako sam pobedio strahove izazvane zatvaranjem restorana

CB&R DIZAJN
Crni petao: I pivnica i restoran

CB&R VODIČ
Kom tipu pripada vaš restoran

NEMANJA PEJČIĆ
Somelijer je bitno oružje za oporavak restorana nakon pandemije

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Čovek bez kafane čovek je bez identiteta

BAR S NASLOVNE
Intergalactic Diner

JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata

APEROL SPRITZ
Neraskidiva veza aperola i mehurića

SPECIJALNE KAFE
U potrazi za zlatnom šoljicom

FRANCUSKA PRESA
Sila potiska za silinu ukusa

COINTREAU vs TRIPLE SEC
Vodič kroz likere od slatke i gorke pomorandže

VUKAN ILIĆ
Kokteli s autoritetom

BLUES BEERS & WINGS
Nesvakidašnji ukusi na Voždovcu

POL MAKGI
Lost lake – carstvo tiki gurua

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!