Pretraga
Magazin 2021

CafeBar&Restoran #55

U BROJU ZA DECEMBAR 2021 / FEBRUAR 2022 DONOSIMO

L’EQUIPE MONTAGNE ZLATIBOR
Haute cuisine na zlatiborski način!

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

KAFANA U NJUJORKU
Michelin je uvrstio u svoj vodič

UTICAJ ŠTETNIH GASOVA
Kraj za avokado?

ŠEF MARKO PJER VAJT
Kremacija u pica peći

MIHAILO KOVAČEVIĆ
U potrazi za savršenim zrnom kafe

CB&R ANKETA
Kuda za doček Nove godine

ŠPANSKA OLAVIDIA
Najbolji sir na svetu

RESTORAN ERA 1968
Transformacija porodičnog restorana

MILAN ZARIĆ
“Vratili smo rakiju na mesto koje joj pripada”

ŠEF VANJA PUŠKAR
“Hrana je uživanje, a ne ubeđivanje”

PREMIJERA
Gastronomski dokumentarci

ŠEF ĐORĐE KLIPIĆ
Novi šef restorana “Tchaikovsky”

“RUSKI” SOS
Čašica votke za aromu

ŠEF KANAVAĆUOLO
Vrganji sa zelenim sosom

285 AROMA
Tart sa sirom sa plesnima

TEX-MEX
Chipotle škampi

ŠEF FILIP ĆIRIĆ
Srpski original fine dining by Homa

2022! NOVI IZAZOV
Menadžeri imaju reč

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Razni bezobrazluci Večitog Mladoženje

TOSCANELLO
Hedonizam plavičastog dima

JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata

VITOLA DE GALLERIA
Vodič za oblik i veličine cigara

DŽIN TONIK
6 varijacija klasičnog koktela

OPREZ!
Opasni sastojci u koktelima

ALESANDRO GALTIERI
Barista koji pomera granice italijanskog espresa

GLOBALNI TRENDOVI
Najukusnije kafe na svetu

ŠEF MARKO JEVTIĆ
Panakota sa kavijarom od kafe

MERING
Francuski, švajcarski i italijanski

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!