Pretraga
Magazin 2022

CafeBar&Restoran #56

U BROJU ZA MART/APRIL 2022 DONOSIMO

BELA REKA
Nacionalni restoran prepoznat od Michelinovog vodiča

VIVA VOCE
Oda italijanskom stilu života

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

NEUSPELA INICIJATIVA
Pobeda italijanskog vinskog lobija

MIŠA RELIĆ
Na redu je Michelinova zvezdica

IVAN PEJOVIĆ
Novi CORP centar za bržu i kvalitetniju saradnju sa HoReCa sektorom

MAURO KOLAGREKO
Prvi šef na Mesecu

TEMA BROJA
Zašto šefovi vrhunskih restorana postaju nasilni?

NOVI MENI
Sezona okeana u Nomi

MICHELINOVI INSPEKTORI
Agenti CIA-a koji jedu vrhunski

YUGO GRILL
Gastro ambasada u Kini

ŠEF KARIME LOPEZ
Umami bomba od ostatka povrća

ŠEF GORDON REMZI
Topla salata od Le Puy sočiva

ŠEF NEMANJA PAVLICA
Juneći repovi u sosu od kostiju

ŠEF DAVID ŠIMUNIĆ
Geometrijska estetika tanjira

ŠEF PIA LEON
Kraljica peruanskih prašuma

SRĐAN DEJANOVIĆ
Kvalitet kafe mora da bude konstantan

PISMO IZ RUSIJE
Kako je emgargo iznedio novu rusku kuhinju

ŠEF ALEKSANDAR BUĆAN
Primena obrnute sferifikacije

VINO
Vodič kroz veličine i oblike flaša

UPARIVANJE
Pica & Vino

PRIČE IZ KAFANE
Priča o Priči

BAJKA
Iz kolubarskog kraja

JUST OPEN
Novi barovi otvaraju svoja vrata

BELGRADE RAKIJA CHALLENGE
Srpski kralj na prestolu

VODIČ ZA CIGARE
Osnovna podela po boji lista omotača

HIT LETA 2022
Espresso martini

COCKTAIL PARTY
Kako to rade Italijani

MASALA ČAJ
Indija u čaši

KATARINA MINIĆ
Sve veća popularnost premium brendova

IRSKO PIVO
U slavu Sv. Patrika

ŠEF ĐORĐE KLIPIĆ
Vizija slatkog Beograda

CREMA GEL
Postani Crema gel gelato majstor

COULIS
Slatki voćni sos

ŠEF DUŠAN JELIČIĆ
Takmičenje u Atini je viza za Pariz

2022 TENDENCIJE
Budućnost je slatka

RAW TORTE
Slatko, a posno

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!