Pretraga
Magazin 2023

CafeBar&Restoran #61

U BROJU ZA MART / APRIL 2023. DONOSIMO

BOUTIQUE NIŠ
Boutique koncept po prvi put van Beograda

MEGAOPREMA
Vrhunska prezentacija na HoReCa sajmu

FINE DINING
Adio Noma, fine dining kreće novim putem

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

EL BULLI
Šef Feran Adria najavio ponovno otvaranje

STEAKHOUSE
Žanr koji ima svoja stroga pravila

ŠEF MILOŠ MIRJANIĆ
U srcu jagnjetina ispod sača, a na nepcu Beef Welington

MILAN PERIĆ
“Sigurni smo u snagu Carlsberg brendova”

SAŠA PEJIĆ
“Ugostiteljstvo ne trpi stanje mirovanja”

PIZZAIUOLI SCHOOL SERBIA
Prva srpska pizza akademija

ŠEFOVI A. KEREKEŠ I K. RADOSAVLJEVIĆ
Umami duet novog talasa srpske gastronomije

TAJ MAHAL
Bosna u srcu Dubrovnika

LIČNA KARTA
Soja sos – svenamenski dodatak jelima

BRZA HRANA
Fast food biseri

ŠEF MIŠEL BERNŠTAJN
Čorizo & bakalar

ŠEF NEBOJŠA VESELINOVIĆ
“Čuvam svoju prvu kuvarsku bluzu”

VINARIJA VERKAT
“Naš Grašac je omaž Fruškoj Gori”

ŠEF MARK VEJRAT
Seljak koji je spoznao dušu namirnice

DANIJEL ZLATKOVIĆ
Značaj fermentacije u izradi testa za picu

DRAGIŠA DAMLJANOVIĆ
“Sommelier je najedukovanija osoba u ugostiteljstvu”

HISATO HAMADA
“Vagju je utkan u DNK japanskog naroda”

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Malčanska čarolija

JUST OPEN
Novi barovi, kafeterije i fast food lokali otvaraju svoja vrata

PARADISO BARSELONA
Rajski oblak hibiskusa

TEKILA
Nasleđe drevnih Olmeka

LEONARDO LEUCI
Čuvar speakeasy tradicije

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!