Pretraga
Magazin 2023

CafeBar&Restoran #64

U NOVOM BROJU ZA OKTOBAR/NOVEMBAR DONOSIMO

IRMA LJAJKO
„GastPro nudi rešenje, a ne proizvod”

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

GRONDA
Upoznajte virtuelni svet profesionalaca

BORBA SA FALSIFIKATORIMA
Originalni parmezan je čipovan

RESTORAN TABOR
Novi meni posle 39 godina

RESTORAN MARCO’S
Gastronomska filozofija chefa Marka Mihajlovića

INŽENJERING JELOVNIKA
Kako ući u psihu gosta

LE GAVROCHE
Spušta se zavesa na legendarni restoran

MILOŠ MIHAILOVIĆ
“Novi jelovnik restorana Tchaikovsky je savršeni spoj Balkana i Mediterana”

CHEF TAKESHI IWAI
Umami Italijan

DRAGANA KADOVIĆ
Plantaže, veliki jubilej vinskog poverenja

JULIUS MEINL
Otvoren prvi regionalni trening centar za bariste

KRISTINA MEINL
“Znam kakvu kafu volite da pijete u Srbiji

CHEF NIKOLA KOVAČEVIĆ
U Bistromatu caruje zemunski chef français

CHEFOVI KEREKEŠ I SRDOČ
Four hands večera obojena Jadranom

CURRY SOULS
Egzotični ukusi daleke Šri Lanke

KUHINJE ISTOKA
Ostvarite ravnotežu u svemu

MARIJA RADOVIĆ
Vodič za maslinova ulja Španije

CHEF DOUCE STEINER
Švarcvaldski carpaccio

CHEF GORDON RAMSAY
Kako da vaš restoran ne postane loš

CHEF KRISTIJAN MARENIĆ
„Gosti jako cene ‘value for the money’ ponudu”

RESTORAN KOSAČ
Šmek metropole u Prijepolju

CHEF STEFAN BARCA
“Prolazi vreme komplikovanih jela”

RESTORAN LOVAČKI DOM
Valjevski zov divljine

CHEF MICHAEL JONES
Bira goste putem Googla

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Od peha na Sitoniji do Fuk-Tak užitka na Dojranu

TASTING
Redbreast 12YO

JUST OPEN
Gyros king
Kvart
Burgermanija
Beertija pub
Caffe Opulence
Monogram
Pashe
Urban Mix Food
Origano pizza
Distribucija
Ružica

HOT HONEY SYRUP
Slatko ljuti poljubac

HENESSY
Tradicija duga više od 250 godina

SIENA
Italijanski caffe u Novom Pazaru

BUBBLE TEA
Igra tapioka perli

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!