Pretraga
Magazin 2024

CafeBar&Restoran #68

U NOVOM BROJU ZA MAJ/JUN VAM DONOSIMO

PIETRA
Od sada i u Westu 65

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

GAULT&MILLAU
Predstavljeno izdanje za 2024.

CHEF MARKO ĐERIĆ
Jagnjeći triptih by Langouste

CHEFOVI BOBAN ALMAŽAN I MILOŠ RISTIĆ
Sloboda, kreacija i vatra na Fruškoj Gori

CHEF DALIBOR RATKOV
Čuvar tajni manastirske kuhinje

ŠUMATOVAC
Blista starim sjajem

RESTORAN SPICE
Magija aroma i boja Indije

CB&R IZBOR
Najbolji restorani srpske tradicionalne kuhinje

KIKKOMAN
Za aromatični roštilj

TABASCO
Brzo, lako i ljuto

AROMATIČNA ZRNA
Costarica specialty coffee

PROBALI SMO
Barista mleko za savršen spoj kafe i mleka

CHEF HESTON BLUMENTHAL
U potrazi za savršenstvom

FOIE GRAS
Kultni vrhunac dekadencije

CHEF OSKAR KOVAČ
Porodična priča sa Salaša Kovač 1920

DRAGA DI LOVRANA
Restoran koji ne želi Michelinovu zvezdicu

CHEF MASSIMO BOTURA
Al Gatto Verde je novi projekat kulinarskog genija

PIZZAIOLO ZORAN ARSIĆ
Kapetan broda Danteovog Inferna

SOMMELIER MARKO MARJANOVIĆ
“Formiranje vinske karte je najmanji trošak u ukupnoj investiciji”

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Vinarija Todorović, rajski teroar u nedrima ruže vetrova

U KOKTELU
Italicus Rosolio di Bergamotto

JUST OPEN
Novi barovi i fast food objekti otvaraju svoja vrata

POVRATAK LEGENDE
Destilerija Port Ellen ponovo radi

TOP 30
Spirit inovacije lansirane 2023.

CHEF CEDRIK GROLE
La Noisette 2.0

CHEF PIETER DE VOLDER
Hora de Vermut

ALICE VIGNALI
Sladoledi na štapiću

CHEF CHRISTOPHER SIU
Zlatni trn

CHEF SEAN HU
Medeni kolač sa Tajvana

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!