Pretraga
Magazin 2024

CafeBar&Restoran #69

U NOVOM BROJU ZA JUL/AVGUST VAM DONOSIMO

MILOŠ STOJKOVIĆ
„Pietra Terrazza je vrhunac našeg rada“

MARKO SIMIĆ
„Budućnost Carlsberg-a je svetla i ispunjena inovacijama“

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

MICHELIN SRBIJA
Može li srpska pljeskavica u vodič?

RUSI SU DOŠLI DA OSTANU
Tajna uspeha njihovih ugostiteljskih objekata

DISFRUTAR
Najbolji restoran na svetu

SELECT FOOD PREPORUKA
Imerial Vin Cabernet Sauvignon Reserve

KOLABORACIJE
Kad kuvaju momci iz fine ulice

DECANTER 2024
Četiri zlata za Srbiju

GROW BALATON 2024
Platina za Grašac Džervin

CHEF MILOŠ MIRJANIĆ
Ukusi bliskog (i slasnog) istoka

CB&R IZBOR
Najbolji restorani srpske tradicionalne kuhinje

CHEF MARKO LUKIĆ
DivčiBar je fuzija tradicije i modernog

CHEF DIMITRIJE ACEVSKI
Kako ispoštovati morsku ribu

VINARIJA MINUTY
Dva Chateau Minuty bisera

CHEF MARIJANA PEDOVIĆ MOORS
Molekularna carska trpeza Nemanjića

NOVA LINIJA ČAŠA
Grape @Riedel 2024

CHEF MATE JANKOVIĆ
“Za ugostiteljstvo morate imati mentalitet bagera i zen mirnoću”

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Salaš kod Stare dunje

SCHWEPPES MIXOLOGY
Pobeda Ognjena Kitaljevića

SHANKY’S WHIP
Liker na bazi irskog viskija

REGIONALNI SUSRET
Copy Taste No1

JUST OPEN
Novi barovi i street food objekti otvaraju svoja vrata

SIETE LEGUAS
Tekila za dugo toplo leto

ZINO DAVIDOFF
Ikona luksuza obavijena plavičastim dimom

NAJPRODAVANIJI KLASIK
Negroni i njegove inkarnacije

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!