Pretraga
Magazin 2024

CafeBar&Restoran #70

U NOVOM BROJU ZA SEPTEMBAR/OKTOBAR VAM DONOSIMO

CREMOSO LATTE
Novi proizvod za prvih 10 godina postojanja

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata

TRŽIŠTE RADNE SNAGE
10.000 sezonaca je radilo u Hrvatskoj

NEGATIVNA GOOGLE RECENZIJA
Kako sačuvati online ugled ugostiteljskog objekta

MILOŠ ĐERMANOVIĆ
“Kupci imaju isti status, bez obzira da li su ‘mali’ ili ‘veliki’”

JASMINA VUKAŠINOVIĆ
Beg od nepodnošljive monotonije

DELIRIUM
Glasni ukusi u tišini Dorćola

CHEF NIKOLA ŠORAK
“Nadam se pobedi na takmičenju San Pellegrino Young Chef”

CHEF MARIO MANDARIĆ
Otvara fine dining restoran Beogradu

CB&R IZBOR
Najbolji restorani srpske tradicionalne kuhinje

CHEF ALEKSANDAR KEREKEŠ
Cres na tanjiru

TEAM4
Agencija za konsalting u službi HoReCa sektora

CHEF LUK NGUYEN
Pho Bo, dar iz Vijetnama

KIBE MAHALA
Zlatna jagnjetina iznenadila Sarajlije

ORIJENTALNO
Menu od 3 jela

HUEVOS DIVORCIADOS
Doručak za “razvedene”

POZDRAV IZ NEW YORKA
The Lambs Club u Beogradu

CHEF RENE REDŽEPI
Oda srpskoj paprici iz Donje Lošovice

DECANTER 2024
Zlatna vina ispod 20 evra

VODIČ
Najskuplji restorani na svetu

CHEF NENAD ŽIVKOVIĆ
Put do inovacija u srpskoj gastronomiji

TOAST.ED
Bečki konceptualni snack bar

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Grčka Kasandra i makedonski Dojran

Cafe Bar Restoran 070 Barska naslovna

GLENMORANGIE
Legendarna Desetka “ostarila” 2 godine

JUST OPEN
Posetili smo nove barove, kafee i street food objekte

FRENCH KISS
Cocktail karta galskih petlova

WOODFORD RESERVE
Predak svih bourbona

NOBLES
Otvaramo vrata 2 kafeterije u Požarevcu

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!