Pretraga
Magazin 2024

CafeBar&Restoran #71

U NOVOM BROJU ZA NOVEMBAR/DECEMBAR DONOSIMO VAM

NIKOLA GREGEC
Strategija za promociju brenda Carlsberg

LAZAR ŽIVKOVIĆ
Sirvis, platforma za prodaju i nabavku – u samo nekoliko klikova

JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
Hunting Club * Jiu Tian Jia * Muskat * TI-SI * M&M Caffe Restaurant * Vojvoda * Tezga 54 * Fruškogorski Jelen * Mali Nevaljali Vuk * Peers * Che Gusto * Bom * Miya * Funk & Soul Gastro * Prerovo * Koncept

CHEF STEVO KARAPANDŽA
Legenda je stigla u Novi Sad

BRERA
Galerija slika na tanjiru

CHEF STEFAN BARCA
Novi koncept restorana Magellan

DEJAN NOGIĆ
Prvih 15 godina CORP JVJV

TORK OPTISERVE
Jedno rešenje za ceo objekat

DOSSIER
Dobrodošli u vege BG

PIZZAIOLO DEJAN PARUN
Preduge fermentacije su pogrešan put

FORTUNATO
Rimska priča u Beogradu

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA
Kreirala lažni restoran

HYGIENE PRO TEAM
Otvoren Showroom na novoj lokaciji

CB&R IZBOR
Najbolji restorani srpske tradicionalne kuhinje

HOTEL MOSKVA
Jesenji meni restorana Tchaikovsky

CHEF ALFONS SCHUHBECK
Vreme je za bundevu, kraljicu jeseni

ORAH SREĆE
Raj za ljubitelje pistaća

DOSITEY
Prva srpska premium vodka

LOVAČKI RAJ
Carstvo porodice Đurđević u Aranđelovcu

CHEF NENAD ATANASKOVIĆ
Thyme je prepoznat kao inovativan koncept

CHEF GORDON RAMSAY
Svi restorani “Paklene imperije”

IZBOR
Vinski arhitektonski biseri

CHEF NENAD ŽIVKOVIĆ
Reduktarijanstvo, novi model gastronomije

TRŽIŠTE DESTILATA
Kad će naša rakija postati svetski trend

HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
Čarda Pera Čonka

Cafe Bar & Restoran barska naslovna

JUST OPEN
Gola leđa * Le Coin * Touche * Urbano kafa & voće * Mini bar 11 * Coffee Vibes * Le Mabillon * Rodina * Pinecone bar * Glumac plus * Claude Monet * Burger kutak * Waffle Zemun * Majki * Spass BG

MONIN GINGER
Le Concentré de Monin Ginger daje najbolje od đumbira

SHŌCHŪ
Destilat koji su Japanci (pre)dugo krili

AEROPRES JAM
Takmičenje u pripremi kafe aeropress metodom

ELENA ŠERJAKOVA
„Koncepcija naših kafeterija Osam se pokazala kao pun pogodak“

Cafe Bar & Restoran barska naslovna

IGINIO MASSARI
Tropska panna cotta

LUCIANO GARCIA
Čokoladni tart

KRISTINA RADOSAVLJEVIĆ
Mus od lešnika sa marakuja kremom

JO BARRETT
Maskarpone u čaši

 

 

 

 

 

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!