Pretraga
Magazin 2020

CAFE BAR & RESTORAN JUL/SEPTEMBAR

U BROJU ZA JUL/SEPTEMBAR DONOSIMO

RESTORAN SA NASLOVNE
Josephine se, posle 100 godina, vratila u Beograd

JUST OPEN
Novi restorani i barovi otvaraju svoja vrata

SOUS VIDE TEHNIKA
Hrana pripremljena u vodenoj kupki daje jelu potpuno novu dimenziju

FRENDLI JELOVNICI
Svetski restorani uvode jelovnike za intolerantne, s naznačenim alergenima

NOLLA
Šef restorana u Helsinkiju, Luka Balać, otkriva kako je njegov restoran maksimalno smanjio količinu otpada

„100 MANEIRAS” U DOBA PANDEMIJE
Šef Ljubomir Stanišić priča kako njegovi objekti u Lisabonu funkcionišu nakon ponovnog otvaranja

CAFE BAR & RESTORAN ANKETA
Da li dovoljno poznajete potrebe svojih gostiju?

LIBERTADOR
Cigar lounge skrojen po meri Kastra i Tita

DANILO BOŽOVIĆ
Naše gore list u vrhu svetskog bartendinga

NIKOLA NIKOLETIĆ
Flip koktel! Da flipneš od sreće!

HLADNO CEĐENA MALINA
Sok koji je osvojio regionalno tržište

ŠEFICA ZORICA NIKOLIĆ
Pomalo zapostavljen, a maksimalno blagotvoran ječam u rižoto kombinaciji sa miročkim sirom

ŠEF FRANČESKO MASKERONI
Majstor paste pripremio je lazanju iz rerne s kineskim tvistom

MAILLARDOVA REAKCIJA
Ispecite ramstek suprotno uobičajenoj metodi

KRALJ SLANIH I SLATKIH VODA
Pripremite gostima lososa za doručak, branč, ručak i večeru

ŠEF DRAGAN LUKIĆ
Spoj Balkana i Istoka u punjenoj goveđoj šnicli

RAKIJE IZ PALIĆA
Obnovljeni voćnjaci i nova tehnologija doneli su nove ukuse po staroj recepturi

ŠEF MILICA ALEKSIĆ
Iskoristite sve sastojke za voćni tart

MONKEY SHOULDER
Viski kojem je svejedno da li ga pijete sa ledom ili u koktelima

ŠRABZ
Voćni sirup otrgnut od zaborava

BOJAN ANĐELKOVIĆ
Poštovanje pravila 25-25 je presudno

ŠEF RADOMIR RAŠA VLAČIĆ
Velemajstor koji priprema čuda za nepca, ostao je veran tradiciji srpske kuhinje i eksperimentisanju u potrazi za savršenim jelima

COCO LOCO
Dizajner ribljeg restorana u Napulju stavio je plodove mora na počasno mesto

SVETLANA BOŽOVIĆ
“Kada je kafa u pitanju, sve smo bliže Italijanima”

KORONA JE SAMO RAZLOG VIŠE
Higijena je, posle kvaliteta hrane, najvažniji aspekt svakog objekta

NIKOLA MILANOVIĆ
Dah Italije u Aleksandrovcu

VLADIMIR SIMIĆ
Welcome to mixology lab

PRIČE IZ KAFANE JOVANA MRĐENOVIĆA
Teška vremena su kao stvorena za velika dela

DA LI STE STARIJI OD 18 GODINA?

Sadržaj ovog dela internet portala je primeren isključivo za osobe starije od 18 godina. Molimo vas da potvrdite da ste punoletna osoba!