CafeBar&Restoran
Pretraga
Newsletter
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirit
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
Pratite nas

Blog

Restoran Radgost, Kremna Koncept
Chef 19.06.2025

Kremna Koncept: Projekat na kom chef Nemanja Janković sarađuje s prirodom

Hygiene Systems, Nilfisk Dryft
Oprema 19.06.2025

Revolucija u čišćenju malih prostora: Nilfisk Dryft

Salaš Kovač 1920 front
Restoran 18.06.2025

Vojvođanski fine dining: Salaš Kovač 1920

hotel, expo 2027, hotelijerstvo
Hotel 17.06.2025

Hotelijerska utakmica počela: Ko će ugostiti posetioce na EXPO 2027?

Coca Cola i Bambi, Izvestaj o odrzivom poslovanju za 2024
Oprema 17.06.2025

Coca-Cola HBC Srbija i Bambi prestavili Izveštaj o održivom poslovanju: Posvećenost održivosti kroz konkretne rezultate

megaoprema, qbo sistem
Oprema 17.06.2025

Novo! QBO, univerzalni procesni sistem

svetsko prvenstvo barmena madeira, udruzenje barmena srbije
Cafe Bar 16.06.2025

Svetsko zlato za srpski bartending

puter bistro, french affair koktel vecera
Gastro News 16.06.2025

French Affair: Veče zavodljivog francuskog šarma i vrhunske gastronomije

dogma Barels serbian series
Drink 15.06.2025

Sour pivo & Merlot vino: Serbian Barrels Series by Dogma i Bikicki

Jamie's Italian Montenegro
Restoran 14.06.2025

Jamie Oliver stigao na Jadran: Novi restoran u Porto Montenegru prati luksuzne gastro trendove

mco, hotelska kozmetika
Oprema 14.06.2025

Mco: Hotelska kozmetika u borbi za održivu životnu sredinu

Lilo restoran, Dušan Todić
Chef 13.06.2025

Chef Dušan Todić predstavlja Chef’s Table by Lilo

antico sapore, latte art
Drink 13.06.2025

10 godina posvećenosti kafi: Antico Sapore proslavio jubilej uz Latte Art takmičenje

Gradska pečenjara Hrastovina
Restoran 12.06.2025

Hrastovina: Ambijent kao “kod kuće“ i pečenje s potpisom

Silbo, silbo 30 godina
Oprema 11.06.2025

Kompanija Silbo slavi 30 godina uspeha: Od ideje do lidera u distribuciji!

Kad ide tura, ne ide gas 6
Drink 11.06.2025

Vozače u Beogradu zateklo neobično iznenađenje na jednoj od omiljenih gradskih lokacija

Belgrade Cocktail Fest 2025, Luca Cinalli
Drink 10.06.2025

Belgrade Cocktail Fest 2025 pretvorio prestonicu u oazu koktela i uživanja

Milos Mirjanic
Chef 10.06.2025

Turbot u slanom testu: Spektakl ukusa iz kuhinje chefa Miloša Mirjanića

  • 1
  • …
  • 6
  • 7
  • 8
  • …
  • 135

Magazin

Cafe Bar naslovna
Magazin 2025

CafeBar&Restoran #75

Pročitaj sve

Preporučujemo

2 Mesara Morava
Street Food 26.11.2021

Mesara Morava otvorila prvi Meat Concept Store u Beogradu

Pizzeria Pietra Vracar
Restoran 17.07.2021

Pietra „Pizzeria & Cocktail bar“, atmosfera Fantastica

1 Bottega glavna
Restoran 06.06.2022

Restoran Bottega, spoj umetnosti i kulinarstva

Restoran 25.01.2023

Grčka hrana i gostoprimstvo u restoranu Meze by Elliniko

Restoran Velvet
Restoran 30.12.2020

Velvet, mediteranski kutak u najlepšem delu Vračara

Konfitiranje mesa u svinjskoj masti sa začinima
Food 08.08.2025

Konfitiranje u restoranskoj praksi: tradicija koja štedi vreme i podiže kvalitet

CafeBar&Restoran
Pratite nas
  • Trend
  • Restoran
  • Bar
  • Hotel
  • Proizvodi
  • Wine & Spirit
  • Oprema
  • Menadžment
  • MAGAZIN
  • Marketing
  • Impresum
  • Politika privatnosti
  • Uslovi korišćenja
  • Kolačići

CafeBar&Restoran © 2025Sva prava zadržana. Developed by Cubes

Prijavi se na naš newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.