Pretraga
Newsletter
Pratite nas
Trend
Restoran
Bar
Hotel
Proizvodi
Wine & Spirit
Oprema
Menadžment
MAGAZIN
Pratite nas
Blog
Chef
31.05.2025
Chef sa 32 Michelinove zvezdice ovako pravi krompir pire: Definitivno, najbolji!
Oprema
31.05.2025
Novo kod nas: Pekarski proizvodi La Lorraine Bakery Group
Cafe Bar
30.05.2025
Inicijativa „Ima bez dima“ apeluje na lokale širom Srbije: 31. maja bez dima
Food
30.05.2025
Zaboravite verzije iz restorana! Ovo je jedina prava Cezar salata
Hotel
29.05.2025
Doručak sa istorijom: Nova jutra u hotelu Moskva
Oprema
29.05.2025
Za moderan eksterijer i enterijer vašeg prostora: JAF ima rešenje!
Cafe Bar
28.05.2025
KISSA10 spremna za leto! Nova pića, nov šef kuhinje i skrivena terasa u dvorištu
Drink
27.05.2025
MONIN pire crna ribizla, za više luksuza u čaši
Oprema
26.05.2025
Lideri promene u hotelijerstvu: Hygiene Pro Team na Housekeeping konvenciji
Cafe Bar
26.05.2025
Green House kafeterija donosi neobične ukuse i moderan duh
Cafe Bar
25.05.2025
Izdvajamo: 7 idealnih mesta za brunch u Beogradu
Cafe Bar
24.05.2025
Otkrijte tajne pravljenja savršenih koktela sa kafom: 5 nezaobilaznih saveta
Oprema
24.05.2025
Olakšajte poslove čišćenja u restoranima uz Tork
Drink
23.05.2025
Edukativni serijal “Grandov vodič kroz svet kafe“
Street Food
23.05.2025
Pizzeria di Karpuzzi: Tradizione, passione, pizza
Restoran
22.05.2025
Joca Tabor, Priče iz kafane: Kafana pod lozom čuva stara jela od zaborava
Drink
22.05.2025
Julius Meinl: Kafa je mnogo više od napitka za razbuđivanje
Gastro News
21.05.2025
Master Class sa srpskim Michelin star chefom
1
…
8
9
10
…
135
Magazin
Magazin
2025
CafeBar&Restoran #75
Pročitaj sve
Preporučujemo
Street Food
26.11.2021
Mesara Morava otvorila prvi Meat Concept Store u Beogradu
Restoran
17.07.2021
Pietra „Pizzeria & Cocktail bar“, atmosfera Fantastica
Restoran
06.06.2022
Restoran Bottega, spoj umetnosti i kulinarstva
Restoran
25.01.2023
Grčka hrana i gostoprimstvo u restoranu Meze by Elliniko
Restoran
30.12.2020
Velvet, mediteranski kutak u najlepšem delu Vračara
Food
08.08.2025
Konfitiranje u restoranskoj praksi: tradicija koja štedi vreme i podiže kvalitet
×
Prijavi se na naš newsletter
Prijavite se i prvi saznajte za novosti, ekskluzivne ponude i događaje.
Prijavi se
Leave this field empty if you're human:
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.
U redu
Uslovi korišćenja